SON DAKİKA

Her Bilgi

Esra’da gerçekler bir bir ortaya çıkıyor

Esra’da gerçekler bir bir ortaya çıkıyor
Bu haber 05 Nisan 2024 - 21:44 'de eklendi ve 32 views kez görüntülendi.

Esra Erol’un programında ortaya çıkan bir kadın, eşinin kendisini dadı Meryem ile aldattığını iddia ederek yardım talep etti. Programa katılan Meryem’in geçmişte bir çocuğu vahşice öldürdüğü ve hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Meryem ile ilgili bu son bilgi herkesi şaşırttı.

CİNSİYETİ FARKLI

Meryem, 16 yaşındayken 8 yaşındaki bir çocuğu öldürerek hapse girdi. Serkan adında bir erkek olarak hapse girdiği zaman, hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirerek Meryem adını aldı.

CANLI YAYINDA İŞLEDİĞİ CİNAYET ORTAYA ÇIKTI

Meryem, ikinci eş iddialarıyla bir canlı yayına katıldı. 2011 yılında, 8 yaşındaki Hasret’i “Sana kedileri göstereceğim” diyerek ıssız bir alana götürdü ve kafasına taşla vurarak annesiyle birlikte canlı olarak gömdü. Dadısı olan Meryem ise bu iddiayı reddetti ve “Bu olay ben 16 yaşındayken gerçekleşti. Adli Tıp Raporu bu durumu doğruladı. Olay tamamen kaza ile oldu. Annem yapmadı” dedi.

NE OLMUŞTU?

2011 yılında Şerbettar köyünde yaşayan 8 yaşındaki Hasret, okula gitmek için evden ayrıldı ancak öğretmeni, Hasret’in okula gelmediğini ailesine bildirdi. O dönem 16 yaşında olan Serkan, Hasret’i önce kafasına taş atarak bayılttı, sonra evlerinin yakınındaki eski bir yapıda çukur kazarak küçük kızı gömdü. Serkan, adliyeye götürüldüğünde cinayeti itiraf etti, ancak anne Sebahat suçu kabul etmedi. 8 yaşındaki Hasret’in otopsi raporunda, ölümünün başına aldığı darbe değil, boğularak gerçekleştiği tespit edildi. Serkan ve annesinin Hasret’i diri diri gömdüğü ortaya çıktı. Bir skandal da talihsiz Hasret’in cenaze töreninde yaşandı. Cenaze namazını kılan İmam E.S., Hasret’in kefenli yüzünü açıp tabut içindeyken fotoğrafını çekti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA