SON DAKİKA

Her Bilgi

Önceden tahminleri çıkmıştı tekrar geri geldi uzman isim

Önceden tahminleri çıkmıştı tekrar geri geldi uzman isim
Bu haber 24 Nisan 2024 - 21:17 'de eklendi ve 6 views kez görüntülendi.

Geçtiğimiz Şubat ayında gerçekleşen ve Türkiye’nin 11 şehrine büyük zarar veren Kahramanmaraş depreminin yaklaşımını günler öncesinden doğru bir şekilde tahmin eden Frank Hoogerbeets, şimdi de yeni bir deprem uyarısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Astroloji ve gezegen geometrisi konularında bilinen Hoogerbeets, son uyarısında Helen Fayı’nda olası bir kırılma riskini vurguluyor. Bu yeni tahmin, Türkiye ve komşu ülkelerdeki halkları ve yetkilileri endişelendirecek nitelikte.

Şubat Depreminin İsabetli Tahmini

Frank Hoogerbeets, 7.7 büyüklüğündeki Kahramanmaraş depremini sadece birkaç gün önce doğru bir şekilde tahmin etmişti. 6 Şubat’taki bu büyük deprem, Türkiye’nin güneyini etkiledi ve özellikle Maraş ve Hatay’da büyük hasara yol açtı. Hoogerbeets, bu tahminiyle medyanın ve halkın ilgisini çekti. Astrolojik bilgilere hakim olan araştırmacı Hoogerbeets, gezegenlerin hareketlerini inceleyerek deprem tahminleri yapıyor. Kendi YouTube kanalı ve Twitter hesabı aracılığıyla dünyanın çeşitli bölgeleri için sürekli uyarılarda bulunuyor.  “Türk medyasının iddia ettiği gibi kahin değilim. Sadece gökyüzündeki gezegen hareketlerini takip ederek tahminlerde bulunuyorum” ifadeleriyle kendisini nitelendiriyor.

Yeni Deprem Uyarısı ve Olası Etkileri

Hoogerbeets’in en son uyarısı, Helen Fayı’nın potansiyel kırılmasının olası etkileri hakkında. Girit’ten Kıbrıs’a kadar uzanan geniş bir bölgeyi etkileyebileceğini vurguladığı bu muhtemel deprem, daha önce büyük yıkımlara yol açmıştı. Helen Fayı’nda MÖ 365 yılında meydana gelen 8.6 büyüklüğündeki depremi anımsatarak, benzer bir olayın yeniden gerçekleşme olasılığına işaret ediyor. Yeni deprem uyarısı ve olası sonuçlarına ilişkin Hoogerbeets’in en son tahmini, Helen Fayı’nın kırılmasının potansiyel etkilerini ele alıyor. Girit’ten Kıbrıs’a kadar geniş bir bölgeyi etkileyebileceğini belirterek, bu potansiyel depremin geçmişte büyük hasarlara yol açtığını ifade ediyor. Helen Fayı’nda MÖ 365 yılında meydana gelen 8.6 büyüklüğündeki depremin anısını canlandırarak, benzer bir senaryonun yeniden gerçekleşme olasılığına dikkat çekiyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA